Over Ons

Jolanda

In de kapsalon werkt Jolanda met de haar- en hoofdhuid verzorgende producten van Davines. Na een uitgebreide intake wordt de behandeling aangepast op jouw wensen en behoeften. Het haar staat centraal in de behandeling, maar laat je verrassen door de verschillende hoofdhuidmassages, de heerlijke geuren en de fijne kapsalon die met veel liefde zorgzaam is ingericht.

“Jolanda: Ik ben al tientallen jaren werkzaam in het kappersvak. Toen mijn carriere als kapster net  was begonnen was heb ik bij verschillende salons gewerkt. En zo moeder zo dochter (Michelle is mijn dochter) kon ik mijn draai niet vinden in het drukke bedrijfsleven. Er moet toch een andere manier zijn om met meer passie en aandacht mijn werk uit te kunnen voeren? Toen heb ik mijn eigen kapsalon geopend. Na ruim 12 jaar heb ik besloten om te stoppen met mijn bedrijf. En heb ik samen met Michelle Puur & Pracht opgestart. Een droom die uitkomt! De laatste jaren zijn we onze kennis en passie aan het specificeren. Bij ons staat ontspanning en beleving op één. We leren nog steeds en blijven reflecteren. Alles wat wij aanbieden komt rechtstreeks vanuit ons hart. Kom jij het ervaren?”

Liefs, Jolanda

Michelle

In de schoonheidssalon verwelkomt Michelle je in een warme, serene studio. Alle behandelingen zijn gericht op de ontspanning en daarnaast een weldaad voor jouw huid!

“Michelle: In 2016 ben ik afgestudeerd tot allround schoonheidsspecialiste. Al snel kwam ik er achter dat het ‘snelle bedrijfsleven’ niet voor mij was weggelegd. Ik miste de passie en aandacht in de behandelingen.  In 2016 hebben we Puur & Pracht geopend. Wat eerst begon met een ruimte aan huis, vervolgens een ruimte bij een bedrijf in, daarna een groot pand in een winkelstaat en nu? Nu zijn we verhuisd naar een plek waar Puur & Pracht thuis hoort. Omringt door rust en natuur.

In de tussentijd hebben wij veel trainingen en cursussen gevolgd. En op deze manier zijn wij ons steeds meer aan het uitbreiden op het gebied van ontspanning en beleving.  

Elke gezichts- en lichaamsbehandeling heb ik met aandacht voor ontspanning samengesteld. Laat je verassen door een holistische behandeling door middel van geuren, warmte, klanken en serene rust. “

Liefs, Michelle