Massages

Ontspannende lichaamsmassage

Vooraf bespreken we jouw wensen. De behandeling begint met een welkomsritueel, gevolgd door de massage en afsluitend verzorgende lichaamsproducten.

Investering:  60 minuten € 60 – 90 minuten € 80

Cupping massage

Deze massage wordt uitgevoerd op de rug. Het vacuüm trekken van de huid zorgt ervoor dat blokkades en verklevingen worden opgeheven. Na de massage is er meer ruimte in je lichaam en het effect zal nog lang zijn voelbaar zijn.

Investering € 65

Aromasoul massage

Een uniek massageritueel dat je meevoert op een reis door vier verschillende culturen van aromasoul. Vier verschillende geuren met vier verschillende gemoedstoestanden. Kies jou favoriete mix van etherische oliën en tijdens de bijpassende massage wordt je mee op reis genomen door de 4 culturen van aromasoul. Laat jouw lichaam openen door de Oriëntaalse legende, meevoeren op de Mediterrane golven, laad jouw lichaamsenergie weer op door het Indiase vuur en jouw lichaam aarden door het Arabische ritueel. Deze massage zorgt voor een complete zintuiglijke ervaring, een reis van kracht, ontdekking, vitaliteit en uiteindelijk een diep gevoel van aarding.

Investering € 75

Tranquility pro-sleep massage

Deze behandeling zorgt voor een diepe ontspanning, een betere slaap en sneller herstel. De unieke samenstelling van de etherische oliën, de Tranquility sound en de Ayuvedische en Indonesische massagetechnieken en het gebruik van zachte borstels brengen lichaam en geest op een kalme wijze in een rustige, vredige toestand.

Aanbevolen bij: stress, moeite met ontspannen en slaapproblemen.

Investering € 75