Kappersbehandelingen

Intake

Tijdens de intake constateren wij de staat van het haar en gaat Jolanda samen met jou kijken naar een geschikte behandeling. We werken met de haarverzorgende producten van Davines. Na de intake vervolgen we direct de besproken behandeling. De basisbehandeling bestaat uit een welkomsritueel, ontspannende wasmassage, het knippen van het haar en tot slot de verzorgingsproducten. Deze behandeling duurt 60 (exclusief de intake).Deze behandeling is inclusief hapje en drankje.

Investering v.a. € 60

Knipsessie

Tijdens deze behandeling bespreken wij jouw wensen en constateren wij de staat en behoeften van jouw haar. De behandeling begint met een welkomsmassage. Gevolgd door een reinigingsmassage. Daarna wordt het haar geknipt, indien gewenst gedroogd en gemodelleerd. Al onze behandelingen zijn gericht op ontspanning en beleving. En wij zullen er alles aan doen om een moment van rust te creëren. Deze behandeling is inclusief hapje en drankje.

Investering € 60

 

Plantenkleuring

Kleur, versteviging en verzorging in één behandeling! De kleuring is gemaakt met natuurlijke ingrediënten zoals planten, fruit en kruiden. Een kleur met glanzende effecten, verwarmende, zuiverende en versterkende eigenschappen voor het haar. Met deze plantenkleuring kunnen we op dezelfde kleurhoogte of donkerder kleuren. De plantenkleuring kleurt de grijze haren transparant en zal op een subtiele manier een natuurlijke highlight creëren. Daarnaast zal de uitgroei minimaal en natuurlijk aanzien.

Investering v.a. € 75 

Hoofdhuidtreatment

We starten deze behandeling met een analyse van de hoofdhuid. Hierdoor kan Jolanda de behandeling afstemmen op jouw wensen en klachten. We starten de behandeling met het wassen van het haar en daarna gaan we de hoofdhuid behandelen met producten die afgestemd zijn op de conditie van jouw hoofdhuid. Vervolgd door een wasmassage en afgesloten met het drogen en moduleren van het haar.

Investering € 50

Barber treatment

Tijdens deze stimulerende behandeling wordt de hoofdhuidscrub aangebracht vervolgd door een korte hoofdhuidmassage, daarna wordt er een haarmasker aangebracht die afgestemd is op de hoofdhuid en afgedekt met warme kompressen. Daarna worden jouw zintuigen op een bijzondere manier geprikkeld met koud bruiswater. En zal de hoofdhuid zacht en verfrissend aanvoelen terwijl de PH-waarde weer helemaal hersteld is. Aansluitend zal het haar geknipt en gemoduleerd worden. Deze behandeling is inclusief hapje en drankje.

Investering € 45